User Tag List

Results 1 to 17 of 17

Thread: Beck

 1. #1
  Standard Medlem sketch's Avatar
  Join Date
  Apr 2004
  Location
  Ljabrew
  Age
  33

  Default Beck

  BECK - Monglian Chop Squad
  Episoder: 26
  Kategori: drama, music
  Utgivelsesår: 2004
  Regissør: Osamu Kobayashi
  Forfatter(mangategner personen): Harold Sakuishi

  Handling:
  Tanaka Yukio, også kjennt som Koyuki er en 14 år gammel gutt som føler seg misplassert i samfunnet og livet generellt. Ved å en dag redde en, hva skal jeg si... merkelig satt sammen hund, fra noen plagsomme unger, møter han guitaristen Minami Ryuusuke, og blir etterhvert involvert i hans band BECK, ettersom han visstnok har en svært stort talent for musikk og lærer seg å spille guitar på null komma niks. Koyuki sitt liv begynner virkelig å forandre seg ettersom han(gitar/voc),Ryuusuke(gitar), Taira(bass), Saku(trommer) og Chiba(voc) prøver iltert å bane seg en vei i musikkens verden, samtidig som han også blir testet litt i kjærleikens verden fra tid til annen!

  Min mening:
  Beck - Mongolian chop squad, er en fin og morsom serie, animasjonen er litt sånn midt på treet, men karakterdesignet er enkelt men passende.
  Det som sjokkerte meg mest var det at de brukte engelske stemmer en god del i serien også, i og med at Ryuusuke og lillesøsteren Maho har levd en god del i America, og jeg skal ikke legge skjul på at engelsken er kanskje 5 ganger bedre enn den engelsken jeg har hørt i andre serier, samt at det er ekstra morsomt med all banningen som foregår på engelsk, så serien er vel ikke akkurat noe for folk med sarte ører
  Serien var også ganske inspirerende, og jeg vurderer selv å lære meg å spille guitar nå, og kanskje starte et band  Karakter: 8/10

 2. #2
  Standard Medlem
  Join Date
  Jan 2005
  Age
  30

  Default Sv: Beck

  Jeg liker virkelig denne serien. Det beste med den må være musikken og den originale historien (i hvertfall til å være anime). De beste sangene er Beck - brainstorm (BIG Muff) og Beck - Slip out (LITTLE More Than Before). Det eneste jeg ikke likte med serien var animasjonene, men det tenkte jeg bare på i starten. Dette er en serie alle burde få med seg.

 3. #3
  Standard Medlem Mr.Mag's Avatar
  Join Date
  Apr 2005
  Location
  Trondheim
  Age
  32

  Default Sv: Beck

  Quote Originally Posted by sketch
  BECKSerien var også ganske inspirerende, og jeg vurderer selv å lære meg å spille guitar nå, og kanskje starte et band
  Si i fra viss du trenger noe hjelp

  Jeg har sett et par episoder av Beck, og jeg digger serien. Men gitar er så best <3

 4. #4
  Standard Medlem SoulSeth's Avatar
  Join Date
  May 2004
  Location
  Bergen
  Age
  33

  Default Sv: Beck

  Fikk endelig sett denne serien.....tok skikkelig lang tid &#229; f&#229; tak i ^^"

  M&#229; si at jeg ble meget imponert av denne serien. F&#248;rst av alt er musikken som blir spilt i serien ganske fengende, og dette er egentlig musikk jeg ikke h&#248;rer p&#229; til vanlig. Det som ogs&#229; var kjekt var at du kunne h&#248;re at bandet forbedret seg jo mer de trente, det ga en skikkelig virkelighetsf&#248;lelse, noe som gjorde at man levde seg mer inn ^^

  Animasjonen var som sagt, ikke den beste, men jeg hadde ingen problemer med den, utenom kanskje noen enkelte deler.

  Selve historien og personene i serien var det som solgte den tilslutt. Jeg klarte ikke &#229; holde meg fra &#229; leve meg inn og skikkelig heie p&#229; protagonistene.

  Alt i alt, en meget bra serie, absolutt verdt en titt.

  9/10

 5. #5
  Standard Medlem
  Join Date
  Jul 2006
  Age
  29

  Default Sv: Beck

  Hørtes ut som en tøff serie, men har ikke fått somlet meg til å se den ennå(skjer nok snart, for nå vart jeg litt inspirert). og gitar kan jeg anbefale på det varmeste, spiller nemlig litt selv

 6. #6
  Standard Medlem Zabuza's Avatar
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Ålesund, Norway
  Age
  31

  Default Sv: Beck

  HAr sett denne serien (3 ganger faktis) og vil anbelfale denne til alle andre som vil se mer anime ^^ Grei histiorie og god musikk. Det eneste negative i serien er animasjonene :s Men det er ikke noe problem &#229; ignorere

 7. #7
  Administrator
  Pumpecrew
  Sensei's Avatar
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Ringen Kino
  Age
  32

  Default Re: Beck

  N&#229; har jeg sett ferdig Beck. Denne animen er rett og slett den serien jeg f&#248;ler har truffet meg best av all anime jeg har sett s&#229; langt ;O

  Denne serien handler om det &#229; starte et band og pr&#248;ve &#229; leve ut dr&#248;mmen om suksess, og alt det andre som h&#248;rer med (pluss litt til ;p).
  Jeg spiller selv i band og jeg m&#229; si jeg virkelig kjenner meg igjen i mye av serien. F&#248;lelsen jeg fikk av denne serien er mye av de samme jeg har f&#248;lt selv, og det er mye av de samme opplevelsene som man g&#229;r igjennom n&#229;r man er i et band sammen med gode venner. Alle forskjellene, likhetene, kranglingen og de hyggelige stundene er akkurat slik det er &#229; v&#230;re med i et band, og nettopp derfor koste jeg meg virkelig n&#229;r jeg s&#229; p&#229; denne serien.

  I tillegg s&#229; har Beck en tvist som gj&#248;r serien litt mer spennende, siden de blir innblandet i noen mindre trivelige hendelser.

  Animasjonene synes jeg er ganske trivelige egentlig, har sett en del anime og n&#229;r det kommer til det &#229; spille instrumenter, pleier de fleste animasjons-serier og -filmer &#229; suge hardt, rett og slett, men denne serien f&#248;ler jeg at har gjort en god jobb n&#229;r det kommer til animeringen. S&#229; jeg sier meg uenig med innleggene over n&#229;r de kommer til at animasjonen er middelm&#229;dig, for selv om animasjonen ikke er den beste i verden, s&#229; er den veldig mye bedre enn den gjennomsnittlige animerte instrumentspillingen der ute. =)

  Alt i alt gir jeg serien full pott. 10/10. Denne serien traff ihvertfall meg 100%

 8. #8
  Standard Medlem Sharken's Avatar
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Telemark
  Age
  28

  Default Sv: Beck

  Vel hmm *kremt* Jeg så denne tråden først nå, takket være Sensei. Trodde ingen hadde lagt merke til Beck på en måte jeg. Selv så jeg Beck for veldig veldig lenge siden og den ga veldig stort inntrykk på meg. Jeg ser også at jeg finner meg selv igjen i mange av karakterene på mange punkter, og noen stikk motsatt. Er enig med deg Sketch, etter og ha sett denne animen så ble plutselig guitar en veldig interessant ting for meg i forhold til hva det var, og jeg har også lyst til og lære meg guitar. Alle tiders anime. Den var virkelig toppers! 10/10

 9. #9
  Halvveis tilbake! Antony's Avatar
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Lillehammer
  Age
  29

  Default Sv: Beck

  Fikk endelig tak i denne serien, og n&#229; har jeg sett den ferdig.
  Dette m&#229; v&#230;re den mest koselige serien jeg noen gang har sett. Var veldig morsomt og spennende &#229; se hvordan bandet utviklet seg fra &#229; spille p&#229; sm&#229; klubber til den massive Grateful Sound-festivalen. Var ogs&#229; selvsagt fint at de hadde blandet inn noe kj&#230;rlighetsdramatikk ogs&#229;.

  Synes ogs&#229; det var godt gjort at de blandet inn noe ekstra spenning
  Spoiler Spoiler: spoiler


  Et annet element ved denne serien var musikken. Et vidunderlig bra soundtrack, med gode l&#229;ter. Liker veldig godt "Brainstorm", "Like A Foojin" (minner merkelig nok om en typsik Rage Against The Machine-l&#229;t), "Moon On The Water" og "Face".
  Jeg likte ogs&#229; veldig godt at de tok med noe av The Pillows (sangene "Last Dinosaur" og "Advice", om jeg ikke husker helt feil). Var staselig &#229; se Taira spille som bassisten, liksom.
  Jeg klarer egentlig ikke &#229; bestemme meg for en favorittkarakter, men jeg tror Chiba, Saku og Taira kommer h&#248;yest opp p&#229; listen.

  Denne serien har v&#230;rt en stor inspirasjonskilde for meg, for jeg vurderer &#229; starte &#229; spille et instrument, og senere forh&#229;pentligvis i et band. Tenker kanskje &#229; starte med trommer s&#229; snart som mulig.

  Poengsum: 20/10.

 10. #10
  Standard Medlem Kim's Avatar
  Join Date
  Mar 2007
  Location
  Porsgrunn

  Default Sv: Beck

  Så alle episodene på 2 dager, jeg ble oppslukt måtte vite hva som skjedde neste episode. Det var jo ikke super spennende i grunn men jeg likte serien så godt at jeg måtte se. Veldig veldig bra tidsfordriv, det er en serie jeg koste meg skikkelig med. Og jeg må innrømme at jeg gikk og så etter den gamle gitaren min etter jeg hadde sett den xD Jeg vill også legge til at Maho var min yndelings i beck : D
  Last edited by Kim; 24th April 2007 at 20:23.

 11. #11
  Standard Medlem Seikmann's Avatar
  Join Date
  Mar 2006
  Age
  30

  Default Sv: Beck

  Veldig kul serie, jeg så den ikke før i forrige uke :/

 12. #12
  Rosa sjokoladebrus Lokenagi's Avatar
  Join Date
  May 2006
  Location
  Ved kjeller i en kjeller
  Age
  29

  Default Sv: Beck

  ble ferdig med den for noen uker siden, jeg synes den var helt grei .
  digger musikken^^

 13. #13
  Standard Medlem Mr.Mag's Avatar
  Join Date
  Apr 2005
  Location
  Trondheim
  Age
  32

  Default Sv: Beck

  Har sett hele serien for ikke mange ukene siden, og jeg ble helt sjokkert over hvor bra den er. Jeg lever i den evige drømmen om og starte band og bli famous.

  Det som er så genialt er instrumentene, de har faktisk med merker som eksisterer, og de er dønn lik orginalene. Selv ble jeg overasket over hvor bra Ryuusuke sin Lucille (Gibson Les Paul) og Koyuki sin Fender Telecaster er tegnet, og når de spiller så ser man faktisk akordene på riktig plass - MEGET bra.
  Jeg elsker bare Lucille. Vurderer og skaffe meg en Les Paul Custom og ta en Paint Job så jeg får slike bulletmarks, det kler gitaren utrolig bra, ser skikkelig rått ut.
  Musikken er genial, selv om den virker veldig enkel så er det utrolig vanskelig å lage sanger som fenger.

  Selv leser jeg mangaen etter jeg så ferdig animen. Klarte ikke og si ha det til den serien.

 14. #14
  Standard Medlem Narutard#1's Avatar
  Join Date
  Aug 2005
  Location
  Selbu, snart Kyoto~
  Age
  29

  Default Sv: Beck

  Liker denne serien, særlig introsangen xD ohjee Vel, jeg planlegger å fortsette å se Beck ^.^ Takket være denne tråden

 15. #15
  Administrator
  Pumpecrew
  Sensei's Avatar
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Ringen Kino
  Age
  32

  Default Sv: Beck

  Quote Originally Posted by Mr.Mag View Post
  Jeg elsker bare Lucille. Vurderer og skaffe meg en Les Paul Custom og ta en Paint Job så jeg får slike bulletmarks, det kler gitaren utrolig bra, ser skikkelig rått ut.
  Det blir ikke like kult da. For ekstra tøffhet skyter du ekte hull i den

 16. #16
  Standard Medlem Mr.Mag's Avatar
  Join Date
  Apr 2005
  Location
  Trondheim
  Age
  32

  Default Sv: Beck

  Quote Originally Posted by Sensei View Post
  Det blir ikke like kult da. For ekstra tøffhet skyter du ekte hull i den

  Hmm..Maybe? xD Trur ikke det gitt..Med tanke på prisen til en orginal Les Paul, for å skyte den i stykker, da...Da må man ha mengder med guts og ikke minst men penger, hehe.

 17. #17
  Savegame.no Crew Spax's Avatar
  Join Date
  Apr 2004
  Location
  Kongsberg
  Age
  33

  Default Sv: Beck

  Jeg digger serien, jeg digger animasjonen også. Grunnen til at animasjonen er som den er, er vel for å få flere frames når vi ser dem spille.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Cosplay BECK to Desucon 5!
  By Iki No Onpu in forum Arkiv Desucon 2010
  Replies: 0
  Last Post: 6th April 2010, 22:20

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Single Sign On provided by vBSSO