User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Tegnekonkurranse - Vinn billett til Banzaicon 3!

 1. #1
  Standard Medlem Theriza's Avatar
  Join Date
  Nov 2007
  Location
  Larvik
  Age
  27

  Default Tegnekonkurranse - Vinn billett til Banzaicon 3!

  Til Banzaicon 3 vil vi introdusere noe nyt, noe som vil bli delt ut til alle deltagerne på Banzaicon 3, nemlig vår helt egen conbok. Dette lille heftet vil fylles med info om connet, våre aktiviteter og gjester, samt morsomme og informativer artikler som kan knyttes til connet, og så klart fine bilder!

  Og det er her dere kommer inn. Vi trenger nemlig kunst til å fylle denne blekka, og samtidig vil vi gi dere muligheten til å vise frem deres kreative evner. Dere kan til og med være så heldige å vinne en gratisbillett til Banzaicon i prosessen.

  Konkurransen går ut på å tegne en tegning. Det kan være av hva som helst, men gjerne relatert til Banzaicon, japan eller andre ting vi driver med. Det kan være tradisjonell kunst (altså blyant og fargestifter) eller laget digitalt. Vi tar også gjerne imot korte tegneseriestriper, og det går helt fint å sende inn flere bidrag. Husk at conboka skal deles ut til alle, så bildene må være barnevennlige.

  Send bidragene deres til post@Banzaicon.net, merket Tegnekonkuranse. Legg ved navn/brukernavn, så vi kan gi dere creds i boka. Om dere vill kan dere også legge ved en link til deres profil på Devianart.com eller andre kunstsider forlitt ekstra selvpromotering. Flere av bidragene vil bli trykket i conboka, og en heldig vinner vil ikke bare få tegningen sin trykket på forsiden av conboka, men vil også mota en gratisbillett til Banzaicon 3!

  Banzai!

  Ps. Ønsker du å skrive en artikkel til conboka? Det er mulig vi får litt ledig plass. Send en mail til Post@Banzaicon.net hvor du forklarer hva du kunne tenke deg å skrive om, om det vil være en morsom eller informativ tekst, og gjerne også et eksempel på skrivestilen din, så kanskje vi kontakter deg om det viser seg å bli ledig plass.

 2. #2
  Standard Medlem Kyoko93's Avatar
  Join Date
  Nov 2006
  Location
  Grimstad
  Age
  26

  Default Re: Tegnekonkurranse - Vinn billett til Banzaicon 3!

  Når er deadlinen for å sende inn tegninger?

 3. #3
  Standard Medlem Porphyra's Avatar
  Join Date
  Feb 2008
  Location
  Silent Hill
  Age
  30

  Default Re: Tegnekonkurranse - Vinn billett til Banzaicon 3!

  Hva slags tekster kan man skrive? Jeg elsker å skrive og kunne gjerne tenke meg å prøve noe sånt, men aner liksom ikke hva jeg skulle ha skrevet om...?

 4. #4
  Standard Medlem Theriza's Avatar
  Join Date
  Nov 2007
  Location
  Larvik
  Age
  27

  Default Re: Tegnekonkurranse - Vinn billett til Banzaicon 3!

  Alt som er relevant til det vi holder på med går fint. Altså har du et ganske stort spekter av temaer, fra anime, filmer og spill, til musikk , stil, kostymer og cosplay, japansk/asiatisk kultur etc eller bare generell fandom.

  Vi vil gjerne har artikler som gjør mer enn å bare fortelle om et emne, spesielt et som er veldig kjent. det vi heller vil ha er en utdypning, en diskusjon, noe til ettertanke. Eller bare hysterisk morsomt. Så en spillannmeldelse av Legend of Zelda vil nok ikke bli tatt med, men en artikkel om zelda-seriens påvirkning på dem som vokste opp med den kunne vært interessant, eller en satirisk tekst som gjør litt godhjertet narr av spillet.

  Det er også en mulighet for å skrive skjønlitterære tekster, men dette er nok ikke like lett å få på trykk, siden vi primært er på utkikk etter sakprosa.Men det finnes jo alltid untak, om du mener teksten din passer inn. Dikt tar vi hjertelig imot om det passer seg med temaet.

  Det vi ikke ønsker er "anti-artikkler" der man går inn og kraftig kritiserer noe. Godhertet erting av serier eller fenomener innen fandom er flott, men det finnes grenser. Altså vil vi heller at dere skriver tekster med tittel "10 undervurderte serier og hvorfor de burde sees" enn "Hvorfor (insert anime/game/phenomenon here) er overreated". Sistnevnte og lignende vil ikke bli tatt med i boka.

  Uanset hva man skriver er det viktig å huske at man vi har veldig begrenset med plass, da det alt er en del ting fra connets side som skal inn i boka. Keep it short and sweet, så er det større sjangse for at det blir trykket ^^

  Og så klart, det er bare å sende inn. Vi vil helst ha så mange bidrag som mulig, så har du en gammel ttekst liggende er det bare å sende den inn. Det verste som kan skje er jo at den ikke kommer på trykk.

  Om du lurer på om temaet ditt er bra kon du jo alltid sende en mail til oss på activity@banzaicon.net så gir vi deg tilbakemelding. Go for it ^^

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Konkurranse Yaoi-/yuri-skrivekonkurranse: Vinn Aicon-billett!
  By Reila in forum Aicon
  Replies: 3
  Last Post: 7th January 2010, 11:02
 2. Tegnekonkurranse!
  By OutlandDrammen in forum Outland
  Replies: 0
  Last Post: 19th February 2009, 15:18
 3. Nyheter Rave Tegnekonkurranse - Vinn figurer og manga
  By Japani in forum Nyheter og oppdateringer
  Replies: 55
  Last Post: 10th May 2008, 21:36
 4. Vinnere av Uoffisiell Tegnekonkurranse (tm)
  By marilla in forum Kreativt, tegning og hobby
  Replies: 4
  Last Post: 28th April 2008, 11:20
 5. Tegnekonkurranse; Valentines Day
  By SchiZo in forum Kreativt, tegning og hobby
  Replies: 31
  Last Post: 12th February 2006, 20:25

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Single Sign On provided by vBSSO