Som dere kanskje vet tar det litt tid å få overført og registrert betalinger som kommer via nettbank. Vi har derfor nå avsluttet billettsalget online, slik at vi unngår at folk sender penger som ikke kommer frem før etter connet.

For dere som allerede har bestilt billett, men ikke betalt er det fremdeles mulig å betale via nettbank, men vi anbefaler sterkt at dere gjør det ABSOLUTT senest i morgen formiddag (16.02.11). Om dere betaler senere enn dette kan vi ikke garantere at vi får inn betalingen i tide, og dere risikerer å stå der uten billett. Om dere har mulighet til det kan det være lurt å skrive ut en kvittering fra nettbanken på betalingen om dere betaler i morgen, i tilfelle det skulle ta for lang tid før pengene kommer frem.

Ikke fortvil om du ikke har kjøpt billett! Vi har fremdeles rundt 100 ledige billetter som vi selger i døra, og så lenge dere kommer til connet rundt åpningstiden skulle det ikke være noe problem å skaffe seg billett.  Billetten vil koste det samme i døren som den gjør online.More...